Новини

Урочистості в Конотопському районі

ImageВ Конотопському районі відбулись урочистості в рамках відзначення Дня державної служби та з нагоди святкування державного свята – 23-ї річниці Дня Конституції України.

24 червня 2019 року в Конотопській райдержадміністрації учасників урочистого зібрання привітали керівництво Конотопського району побажавши миру, добра та злагоди, міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень, процвітання і добра на благо нашої держави!

Конституція України наголошує на абсолютних цінностях людини, її житті, здоров’ї, честі, гідності, недоторканості та безпеці. Цим важливим документом гарантуються права та свободи кожного громадянина країни. У наш час дуже важливо, щоб кожен усвідомив своє призначення у державі, був відповідальним та спрямовував свої сили на розвиток незалежної демократичної України.

 Вдаючись до хронології історії присутні переглянули відео про  становлення Конституції України – Основного Закону держави України, ознайомились з цікавими історичними фактами прийняття Конституцій інших держав. 

Вітаючи держслужбовців з їх професійним святом, голова райдержадміністрації  Микола Горбенко відзначив, що державний службовець з одного боку володіє широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві, а також висловив своїй команді слова вдячності за роботу.

За гідне служіння інтересам держави, сумлінну працю, добросовісне і високопрофесійне виконання своїх обов'язків та з нагоди професійного свята кращих державних службовців було відзначено почесними грамотами і подяками.

Вже традиційно в рамках урочистостей відділом культури і туризму  райдержадміністрації підготовлено змістовну концертну програму, пронизану  патріотизмом, єдністю, любов'ю до рідної землі, Батьківщини та родини.

Image 

Image

 

Перейти до вмісту