Новини

Амбулаторії району отримують нове обладнання

ImageОсновним принципом розвитку охорони здоров'я  в сільській місцевості є підвищення доступності та якості медичного обслуговування. Задля створення належних умов для надання своєчасної первинної медичної допомоги в населених пунктах району, з метою дооснащення обладнанням медичних закладів первинної ланки Конотопського району за кошти державного та районного бюджетів придбані 2 прилади електротерапії «Біомед», 7 аналізаторів сечі та тест-смужки до них, апарати визначення рівня глюкози в крові, пульсоксиметри, отоскопи, сумки-укладки сімейного лікаря та фельдшера з комплектацією згідно табеля оснащення, швидкі тести на вагітність, тропоніни, ВІЛ, вірусні гепатити  тощо.

20 травня 2019 року керівництво району спільно з головним лікарем КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради  відвідали медичні заклади району. Вищезазначене медичне обладнання, експрес-тести та розхідні матеріали отримали Попівська, Вирівська та Соснівська амбулаторії. За сприяння народного депутата України Миколи Лаврика в Попівську АЗПСМ придбано комплект меблів.

Як зазначив голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук: «Доступність і наближеність сучасної медицини до жителів села є одним із пріоритетів діяльності влади та депутатського корпусу району».

22 травня вищезазначене обладнання для надання медичної допомоги  отримали Дубов’язівська, Курилівська, Пекарівська та Великосамбірська амбулаторії.

Image

 

Image

Image

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту