Новини

Конотопський міськрайцентр зайнятості інформує

ImageСучасне молоде покоління достатньо мобільне, воно спроможне швидко реагувати на зміни, які відбуваються в суспільстві, але самостійно орієнтуватися на ринку праці вдається далеко не кожному, тому що молодіжний ринок праці досить специфічний і особливий.

Головною причиною незайнятості молоді є труднощі в працевлаштуванні після закінчення навчальних закладів. Саме тому,  Конотопським міськрайцентром зайнятості приділяється велика увага організації різноманітних профорієнтаційних  заходів для учнівської та студентської молоді.

13 травня фахівець Світлана Атряскіна відвідала ДПТНЗ "Конотопський аграрний ліцей" з метою ознайомлення учнів з основними джерелами інформації про вакансії, поняттями "резюме" та "співбесіда", побудови своєї стратегії пошуку роботи та представила до уваги  презентацію "Вдала стратегія пошуку роботи – запорука успіху молодого спеціаліста".

Ця презентація допомогла сформувати у молоді реальне уявлення про сучасний стан на ринку праці, проаналізувати свій професійний вибір.

 

Перейти до вмісту