27 сесія 7 скликання (19.10.2018)

Про затвердження фінансового плану на 2018 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр …

                               Image                            

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

 

19.10.2018

 

Про затвердження фінансового плану на 2018 рік

Комунального некомерційного підприємства

«Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Конотопської районної ради у новій редакції

 

 

Відповідно до Господарського кодексу України, наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 №205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки», статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради затвердженого рішенням Конотопської районної ради від 18.05.2018 «Про зміну назви Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району у Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради», у зв’язку зі зміною системи фінансування закладів охорони здоров’я первинного рівня медичного обслуговування населення, керуючись статтею 43  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

         1. Затвердити фінансовий план на 2018 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради у новій редакції (додаток 1).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики.

 

                       

Голова районної ради                                                                                А.В.Боярчук

 

 

 

Маняк  6 56 70

Надіслати: до протоколу – 1, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, КНП «Центр ПМСД» Конотопської районної ради – 1,  Конотопській районній раді -1.                                                                                              

 

Пояснювальна записка

до фінансового плану на 2018 рік

Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради у новій редакції

 

15.08.2018 Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради та Національна служба здоров’я України уклали договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, за яким Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради планує отримати кошти в сумі 2268,1 тис. грн., у зв’язку з чим зменшуються надходження по загальному фонду за рахунок коштів районного бюджету в сумі 945,4 тис. грн., а також збільшуються надходження за рахунок коштів іншої субвенції з сільських бюджетів в сумі 43,9 тис. грн.

Відповідно до розпорядження голови Конотопської районної державної адміністрації від 05.09.2018 №266-ОД «Про визначення розпорядника бюджетних коштів» розпорядником бюджетних коштів за урядовою програмою «Доступні ліки» визначено Конотопську районну державну адміністрацію, у зв’язку з чим  надходження зменшилися на суму 325,8 тис. грн.

З урахуванням вищевикладеного необхідно внести зміни до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради, а саме:

Збільшити дохідну частину фінансового плану на 2018 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради  на суму 1040,8 тис. грн., а саме:

внести зміни до рядка 1210 «Усього доходів», а саме: збільшити доходи на суму 1040,8 тис. грн.;

внести зміни до рядка  1000 «Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)»  а саме: збільшити доходи на суму 1040,8 тис.грн., в тому числі:

зменшити суму коштів за рахунок районного бюджету   1227,3 тис. грн.;

збільшити суму коштів за рахунок коштів за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з Національною службою здоров’я України – 2268,1 тис.грн.

Збільшити витратну частину фінансового плану на 2018 рік на суму 1040,8 тис. грн., а саме:

внести зміни до рядка  1010 «Собівартість реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг)», а саме: збільшити витрати на суму  71,0 тис.грн., в тому числі:

внести зміни до рядка  1011 «Витрати на сировину та основні матеріали», а саме: збільшити витрати на суму  –71,0тис.грн., в тому числі:

    «Предмети, матеріали,обладнання та інвентар», а саме: збільшити витрати на суму  91,2 тис.грн., де з них:

збільшити витрати на придбання канцелярських товарів на суму  24,7 тис. грн.;

збільшити витрати на придбання медичних та інших бланків на суму  13,4тис.грн.;

збільшити витрати на придбання господарчих та малоцінних товарів на суму  17,8 тис. грн.;

збільшити витрати на придбання запасних частин до транспортних засобів на суму  35,4 тис. грн.

    «Медикаменти та перев’язувальні матеріали»  зменшити витрати на суму 20,2 тис.грн., де з них:

зменшити витрати на придбання медикаментів для невідкладної медичної допомоги на суму 20,2 тис. грн.;

внести зміни до рядка  1014 «Витрати на оплату праці», а саме: збільшити витрати на суму   1102,5 тис.грн. , в тому числі:

збільшити витрати на забезпечення виплати заробітної плати працівників на суму  1102,5тис.грн.;

внести зміни до рядка 1015 «Відрахування на соціальні заходи», а саме: збільшити витрати на суму  166,6 тис.грн. , в тому числі:

збільшити витрати на нарахування на оплату праці на суму 166,6тис.грн.

внести зміни до рядка 1016 «Витрати, що здійснюються для підтримання об’єкта в робочому стані (проведення ремонту, технічного огляду, нагляду, обслуговування тощо), а саме: збільшити витрати на суму  34,2  тис.грн., в тому числі:

збільшити витрати на оплату послуг з поточного ремонту та технічного обслуговування комп’ютерної та офісної техніки на суму 3,0 тис.грн.;

збільшити витрати на оплату послуг з перезарядки  картриджів на суму  3,0тис.грн.;

збільшити витрати на оплату послуг з технічного обслуговування та адміністрування програмного забезпечення на суму  4,0  тис. грн.;

збільшити витрати на оплату послуг з поточного ремонту автомобілів, медичного обладнання на суму 19,7 тис. грн.;

збільшити витрати на оплату послуг з проведення комплексу протиепідемічних заходів на суму  4,5 тис. грн.;

внести зміни до рядка 1018 «Інші витрати» зменшити витрати на суму    333,5 тис. грн., в тому числі:

– Окремі заходи  по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку – зменшити витрати на суму 2,6 тис. грн., де з них:

      зменшити витрати на оплату навчання  спеціалістів з питань організації та проведення державних закупівель на суму  2,6 тис. грн.;

– Інші виплати населенню – зменшити витрати на суму 329,5 тис. грн., де з них:

         зменшити витрати на відшкодування вартості лікарських засобів пільгових категорій населення на суму  3,7 тис. грн.;

       зменшення витрат на відшкодування вартості лікарських засобів під час амбулаторного лікування осіб, що страждають на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет II типу, бронхіальну астму (урядова програма «Доступні ліки») на суму 325,8тис. грн.;

          Інші поточні видатки – 1,4 тис. грн., де з них:

зменшення витрат на оплату  екологічного податку на суму 1,4 тис. грн.

внести зміни до рядка 2120 «Сплата податків та зборів до місцевих бюджетів (податкові платежі), усього», а саме: збільшити суму податків та зборів до місцевих бюджетів на  213,7 тис. грн., в тому числі:

внести зміни до рядка 2121 «Податок на доходи фізичних осіб», а саме: збільшити суму податків до місцевих бюджетів на 198,5 тис. грн.;

внести зміни до рядка 2124 «Інші податки та збори», а саме:  збільшити суму податків та зборів до місцевого бюджету на 15,2 тис. грн., де з них:

    збільшити суму військового збору  на 16,6 тис. грн.;

    зменшити суму екологічного податку на 1,4 тис. грн.;

внести зміни до рядка 2130 «Інші податки, збори та платежі на користь держави, усього», а саме: збільшити суму податків, зборів на користь держави на 166,6 тис.грн., у тому числі:

внести зміни до рядка 2133 «Єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», а саме:  збільшити  суму  єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування на 166,6 тис.грн.;

внести зміни до рядка 3000 «Надходження грошових коштів від операційної діяльності»,  а саме: збільшити суму надходжень на 1040,8 тис. грн., в тому числі:

внести зміни до рядка 3030 «Цільове фінансування», а саме: збільшити суму надходжень на 1040,8 тис. грн., де з них:

зменшити суму надходжень за рахунок коштів Конотопського районного бюджету на  945,4тис.грн.;

збільшити суму надходжень за рахунок коштів іншої субвенції з селищної та сільських рад на 43,9тис. грн.;

збільшити суму надходжень за рахунок коштів за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з Національною службою здоров’я України на 2268,1 тис. грн.;

зменшити суму надходжень за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань (урядова програма «Доступні ліки») – 325,8тис.грн.

 

 

Головний лікар                                                          А.МАНЯК

Перейти до вмісту