Новини

Керівники Конотопського району привітали працівників поліції з Днем захисника України

Image 12 жовтня 2018 року, напередодні свята – Дня захисника України, голова районної ради Анатолій Боярчук та голова районної державної адміністрації Микола Горбенко привітали працівників поліції.

14 жовтня – на свято Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва ми відзначаємо державне свято – День захисника України.

Це свято мужності, доблесті та честі, свято гідних, сильних і нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

У цей день ми вшановуємо тих, хто боровся за нашу свободу та по сьогоднішній день відстоює незалежність нашої Батьківщини.

«Ваша відданість справі, готовність захищати рідну землю є запорукою патріотизму та самовідданості нашій державі. Ваша повсякденна праця забезпечує незалежність нашої країни. Нехай ваші відвага і сміливість завжди живляться любов’ю та підтримкою рідних і близьких. Щиро зичу миру та спокою на нашій українській землі» – підкреслив голова районної ради Анатолій Боярчук у своєму вітанні.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у зміцнення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, кращі працівники поліції нагороджені грамотами голови районної ради та голови районної державної адміністрації.

Image

Image

Image 

Image 

Перейти до вмісту