Новини

Робочий візит голови Сумської ОДА Миколи Клочка і нардепа України Ігоря Молотка на Конотопщині

Image17 вересня 2018 року з робочим візитом Конотопщину відвідали голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко і народний депутат України Ігор Молоток.

Разом із головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком, головою Конотопської райдержадміністрації Миколою Горбенком, секретарем Конотопської міської ради Тетяною Сизон, начальником управління ДСНС у Сумській області генерал-майором служби і цивільного захисту Геннадієм Воликом делегація завітала до Конотопського міськрайонного відділу управління ДСНС у Сумській області, де взяли участь в урочистостях з нагоди професійного свята рятувальників.

Керівництво ДСНС України спільно з ОДА та народним депутатом   прийняло рішення вручити нові автомобілі КРАЗ особовому складу установ Конотопського і Шосткинського відділів ДСНС.

За словами голови облдержадміністрації Миколи Клочка, автомобілі КРАЗ відтепер допомагатимуть рятувальникам краще виконувати свої професійні обов’язки.

У вітальному слові представники влади наголосили, що відзначення цього професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей,  сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії.

В ході урочистостей бійцям-рятувальникам було вручено новий спеціальний автомобіль КРАЗ, нове спеціальне обладнання для роботи та засоби особистого захисту.  

В рамках візиту очільник Сумщини спільно з депутатом Верховної Ради України за участю керівників району провели особистий прийом громадян у адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації.

Жителі району мали змогу поспілкуватися з представниками влади та отримати допомогу у вирішенні проблемних питань.

На прийомі піднімались питання виділення коштів з державного бюджету на будівництво амбулаторії новітнього зразка у селі Соснівка Конотопського району, придбання санітарного автомобіля для Вирівської сільської амбулаторії, надання допомоги у ремонті дороги м.Конотоп – с.Заводське та інші. Всі звернення поставлені на особистий контроль, встановлені контрольні терміни їх виконання.

Народний депутат України Ігор Молоток спільно з головою Сумської облдержадміністрації Миколою Клочком переконались у прагненні людей змінювати життя на селі, розбудовувати інфраструктуру і пообіцяли підтримку влади всіх конструктивних ідей, адже Конотопщина має сьогодні великий потенціал для розвитку. 

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту