Новини

Привітали працівників газового господарства з професійним святом

Image7 вересня 2018 року керівництво Конотопського району спільно з керівництвом міста Конотоп завітали до працівників Конотопського відділення ПАТ «Сумигаз», щоб привітати їх з професійним святом – Днем працівників нафтової, нафтопереробної та газової промисловості.

Заступник голови Конотопської районної ради Ірина Клігунова, перший заступник голови Конотопської райдержадміністрації Андрій Сахно, секретар Конотопської міської ради Тетяна Сизон  щиро привітали газовиків району та всіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з цією нелегкою працею, побажали їм міцного здоров’я, впевнених успіхів і досягнень на професійній ниві, великого щастя та невгамовної енергії.

За сумлінне виконання професійних обов’язків, досягнуті успіхи в роботі, відданість справі та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості кращим працівникам галузі керівництво району вручили грамоти голови Конотопської районної ради і голови Конотопської районної державної адміністрації.

– Газовики завжди прагнуть дотримуватися високого професіоналізму та компетентності у своїй нелегкій праці. Витримки вам і оптимізму у цей непростий для країни час,  впевненості в реалізації всіх задумів і планів в ім’я подальшого розвитку газової галузі, – підсумувало керівництво району та міста.

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту