Новини

Вітання голови районної ради А.В.Боярчука з нагоди 75-ої річниці визволення Конотопського краю

ImageШановні жителі Конотопського району! Дорогі ветерани!

У ці вересневі дні, які є святом безмежної вдячності живим і вшануванням пам'яті полеглих, прийміть найщиріші вітання з нагоди 75-ї річниці визволення Конотопського краю від нацистських окупантів.

Ми вкотре прийдемо до Вічного вогню, щоби пом’янути загиблих у роки Другої світової, увічнити пам’ять про жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ті страшні роки, віддати шану живим і низько вклонитися ветеранам.

Щиро вдячні вам, солдати Перемоги. Ви – живі свідки війни, є неоціненним прикладом мужності та героїзму для молодого покоління, зразком життєвої стійкості, сили духу і любові до рідної землі.

Сьогодні нашу державу захищають сміливі і відважні бійці, такі ж, як і Ви, патріоти своєї країни. Ми пишаємось їх подвигом, мужністю та відвагою і чекаємо живими і неушкодженими наших Героїв.

Щиро вітаємо Вас, дорогі краяни, із святом визволення рідного краю. Доброго Вам здоров'я і довголіття. Нехай в нашому суспільстві утверджується злагода, мир, віра в добрий завтрашній день України. 

Перейти до вмісту