Новини

Інформація управління статистики у Конотопському районі

ImageІнформація для випускників 2018 року щодо навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавр на умовах державного замовлення (за бюджетні кошти):

До уваги випускників 2018 року!

            З 2018/2019 навчального року Національна академія статистики, обліку та аудиту (м. Київ) здійснює набір на денну форму навчання за спеціальністю “Економіка” (спеціалізація “Прикладна статистика та аналітика”) для здобуття освітнього ступеня бакалавр на умовах державного замовлення (за бюджетні кошти).

Національна академія статистики, обліку та аудиту – це державний вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, це якісна економічна освіта за європейськими стандартами: отримання ступеневої професійної освіти за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалаврспеціаліст та магістр. Студенти мають можливість стажування за кордоном (Франція, Польща, Грузія).

Більш детальна інформація на офіційному веб-сайті закладу http://nasoa.edu.ua/abituriyentovi/, відео можна переглянути за посиланням http://ukrstat.gov.ua/Noviny/new2017/zmist/25%2005%20NASOA%20UKR.mp4.

Перейти до вмісту