Новини

Відбулася нарада з актуальних питань

Image30 травня 2018 року під головуванням голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука та голови Конотопської районної державної адміністрації Миколи Горбенка відбулася робоча нарада з сільськими головами, представниками ОТГ Конотопського району та лікарями, на якій розглядалися актуальні питання життєдіяльності населених пунктів.

В ході наради обговорені питання благоустрою населених пунктів, зокрема сортування та вивезення твердих побутових відходів. Акцентовано увагу сільських голів розглянути можливість встановлення біг-бегів для розділу сміття на підвідомчій території.

Також йшлося про підготовку закладів освіти до нового навчального року з урахуванням впровадження концепції «Нова українська школа».

 Активно обговорено питання реалізації медичної реформи у закладах охорони здоровя району. Точилися дискусії стосовно підписання декларацій з лікарями.

Розглянуто питання раціонального використання земельних угідь Конотопського району відповідно до їх цільового призначення, організаційні аспекти орендних земельних відносин, проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, оформлення не витребуваних та не успадкованих земельних паїв та надання їх в оренду.

На завершення обговорили орієнтовний перелік заходів з нагоди проведення свята – суничний фестиваль «Віншуємо суницю – першу ягоду-царицю», що відбудеться 9 червня у с.Малий Самбір.

За підсумками наради надано відповідні доручення.

Image

Image 

Перейти до вмісту