Новини

На Конотопщині з’явився рекреаційний пункт “Грибок”

Image8 травня 2018 року очільники району: голова Конотопської районної ради А.В.Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації М.М.Горбенко, Кузьківський сільський голова І.В.Новіков, директор ДП «Конотопське лісове господарство» В.М.Баранов та громадський діяч С.С.Сахно в урочистій обстановці відкрили рекреаційний пункт відпочинку «Грибок» на території Кузьківської сільської ради, який був збудований в найкоротші терміни.

Сьогоднішній захід підтвердив виконання обіцянок керівників перед жителями Кузьківської сільської громади не на слові, а на ділі. Відтепер жителі та гості району матимуть можливість відпочити в зручному та мальовничому місці, подорожуючи до річки Сейм, лісу. Даний рекреаційно-відпочинковий пункт є прикладом збереження природи, екологічної культури  та початком розвитку зеленого туризму.

Як зазначив голова ради А.В.Боярчук: «Відкриття даного пункту є початком спільних справ влади, громадськості, працівників лісу для розвитку зеленого туризму в районі, збереження природи» та при нагоді подякував за порозуміння, плідну співпрацю керівникам та всім небайдужим людям, які активно приймали участь у побудові цього чудового пункту відпочинку.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту