Новини

Районні заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги

Image Сьогодні ми схиляємо голови в пошані перед тими, хто 73 роки тому з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які відбудовували рідну країну. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр.

 

День Перемоги – це свято, яке  гуртує представників усіх поколінь в їх щирому прагненні віддати данину шани визволителям, які захищали Батьківщину десятки років тому, і тим, хто боронить її сьогодні. Головне завдання сьогодні –відстояти мир, повернути спокій в українські сім’ї.

 8 травня 2018 року у районному будинку культури відбулися урочисті заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю голови районної ради Анатолія Боярчука, голови райдержадміністрації Миколи Горбенка, сільських голів, громадськості, молоді, школярів.

«Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів» – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук у своєму вітанні та побажав здоров’я, довголіття, миру, злагоди та добробуту кожній родині, а нинішнім захисникам Батьківщини – незламного духу і відданості своїй землі.

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту