Новини

Відбулася 19 сесія Конотопської районної ради

Image11 жовтня 2017 року під головуванням очільника районної ради Анатолія Боярчука відбулася чергова дев’ятнадцята сесія районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь обласні і районні депутати, голова та заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, представники правоохоронних та контролюючих органів, селищний та сільські голови, представники ЗМІ.

За активну громадську, благодійну діяльність, визначний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Конотопського району, депутати присвоїли звання «Почесний громадянин Конотопського району» Володимиру Синиці. Голова районної ради Анатолій Боярчук спільно з головою райдержадміністрації Миколою Горбенком урочисто вручили Володимиру Дмитровичу посвідчення і пам’ятну відзнаку «Почесного громадянина Конотопського району». Синиця В.Д. має звання «Заслужений будівельник України», активно займається громадською діяльністю, неодноразово обирався депутатом районної ради.  

 В урочистій обстановці керівники району спільно з військовим комісаром Конотопського ОМВК Романом Радіоненком  під оплески залу вручили учаснику АТО Миколі Муравйову відзнаку Президента України Петра Порошенка "За участь в антитерористичній операції". Стоячи зал аплодував захиснику Вітчизни.

За сумлінну працю, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, була вручена грамота Сумської обласної ради голові правління ВАТ “Радгосп Шевченківський”, депутату Конотопської районної ради Миколі Зінченку.

На сесії депутати розглянули питання щодо прийняття та передачі ряду трансфертів по галузях освіти та медицини.

Зокрема прийняли рішення про забезпечення придбання сучасного професійного багатоцільового ультразвукового сканеру преміум класу або експертного класу з повним комплектом датчиків для абдомінальних обстежень, обстежень в акушерстві, гінекології і педіатрії, мамологічних, урологічних і кардіологічних обстежень, досліджень поверхнево розміщених органів і досліджень судин, а також транскраніальної допплерографії у дорослих, дітей і в неонатології для подальшої його передачі на вторинний рівень медичного обслуговування населення.

Затвердили районну програму розвитку малого та середнього підприємництва в Конотопському районі на 2017-2020 роки. Були прийняті програми соціального захисту на 2018 рік.

Окремі районні програми затвердили в новій редакції, прийняли рішення з земельних питань.

Особливу увагу приділили звітам про виконання програми економічного  і соціального розвитку та районного бюджету Конотопського району за 9 місяців 2017 року. Внесли необхідні зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку та районного бюджету Конотопського району на  2017 рік.

Депутати районної ради прийняли звернення щодо функціонування комунального закладу Сумської обласної ради «Регіональний ландшафтний парк «Сеймський» на території Конотопського району.

У зв’язку з виконанням та закінченням терміну дії програм були зняті з контролю окремі рішення районної ради.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту