Новини

Привітали рятівників з професійним святом

Image15 вересня напередодні Дня рятівника України на території 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята.

Вітаючи рятівників, керівництво Конотопського району подякували їм за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Адже саме представники цієї професії у скрутну хвилину першими подають руку потерпілим, рятуючи їх життя, майно, захищають природне середовище.

Побажали усім міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. «Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті».  

Із нагоди свята кращим представникам цієї професії вручили спільні грамоти голови Конотопської районної ради і голови Конотопської районної державної адміністрації за самовідданість, високий професіоналізм виявлені під час виконання службових обов’язків.

Гучними оплесками рятівники сприйняли чудові музичні та хореографічні дитячі виступи.

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту