Новини

В Конотопському районі відбулись семінар та нарада з актуальних питань

Image15 вересня 2017 року в адмінбудинку Конотопської  районної державної адміністрації під головуванням голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і першого заступника голови Конотопської райдержадміністрації Андрія Сахна відбулася робоча нарада з сільськими головами.

В ході наради обговорено питання передачі субвенції з місцевих до районного бюджету для придбання апарату УЗІ з метою обслуговування жителів Конотопського району Конотопською ЦРЛ, встановлення меж та перспектива функціонування ландшафтного парку «Сеймський», готовності закладів освіти, культури, соціальної сфери до роботи в опалювальний період, призову громадян на строкову військову службу до лав ЗСУ, заохочення учасників АТО. Також детально обговорено підходи формування місцевих бюджетів на 2018 рік.

За підсумками наради надані відповідні доручення.

Цього ж дня, за участі керівництва Конотопського району, сільських голів, представників ветеринарних служб та сільськогосподарських підприємств відбувся семінар, на якому розглянули проект технічної допомоги «Підвищення обізнаності про африканську чуму свиней в Україні. II етап”.

Image

Image 

Перейти до вмісту