Новини

Привітали працівників лісового господарства з професійним святом

ImageСпоконвіку українську землю називають країною густих лісових масивів, які є безцінним дарунком природи і невід’ємною частиною нашого національного багатства. Створюють і оберігають цю красу люди особливої професії – лісівники.

На передодні свята, 14 вересня 2017 року  керівництво Конотопського району взяли участь в урочистостях з нагоди професійного свята працівників лісового господарства, які відбулися на базі ДП «Конотопський лісгосп».

«Шановні лісівники! На Ваших плечах лежить непроста місія — збереження лісу для майбутніх поколінь, його відновлення та раціональне використання. Завдяки Вашій невтомній роботі примножується лісовий фонд України, забезпечується надійний захист земельних угідь, поліпшується екологічний стан довкілля, нарощується випуск продукції галузі. Ваша компетентність, професіоналізм і самовіддана праця є надійним фундаментом розвитку та зміцнення економічного потенціалу Конотопського району і України в цілому», — привітав лісівників  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

За сумлінне виконання професійних обов’язків, досягнуті успіхи в роботі, відданість справі та з нагоди Дня працівників лісового господарства кращим працівникам галузі керівництво району вручили грамоти голови Конотопської районної ради і голови Конотопської районної державної адміністрації.

Свято супроводжувалося змістовним концертом артистів художньої самодіяльності району.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту