Новини

Дбати про дороги – турбуватись про людей

Image14 червня 2017 року з робочою поїздкою Конотопський район відвідав депутат Сумської обласної ради, директор Служби автомобільних доріг у Сумській області Іван Романюк, який разом з директором ДП "Сумський облавтодор" Сергієм Гайдашем, головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком та головою Конотопської районної державної адміністрації Миколою Горбенком, директором філії «Конотопський райавтодор», депутатом Конотопської районної ради Володимиром Синицею та депутатами районної ради Олександром Луговим і Миколою Клінушиним акцентували особливу увагу на стані автомобільних доріг в Конотопському районі та визначили найбільш важливі напрямки роботи.

До обласного депутата звернулися представники громад сіл Попівка та Тулушка на чолі з депутатом районної ради Василем Горничаром. Люди попросили посприяти у вирішенні питання ремонту дороги з покриттям від Попівки до Тулушки, центральної дороги в населених пунктах та від Соснівки до Шевченківського.

Згаданими відрізками доріг пересуватися на транспортних засобах, особливо після дощів, ускладнено, особливо для велосипедистів. А також уповільнюється прибуття на виклики оперативних служб (карети швидкої, пожежних автомобілів, поліції тощо). Звернення до служби автомобільних доріг не залишили без уваги.

В ході робочої поїздки депутати разом з керівниками району визначили шляхи найбільш результативного вирішення цього питання, щоб місцеві мешканці в найближчий час могли користуватись якісними дорогами та мали надійне транспортне сполучення.

– В умовах проведення децентралізації в нашій державі на перше місце виходить питання якості доріг, без яких неможливим буде транспортне сполучення між селами,  – констатував депутат Сумської обласної ради Іван Романюк. Ми спільно з керівниками району, депутатським корпусом та обласною владою оперативно вивчаємо ці питання, щоб якомога швидше допомогти людям та найближчим часом розпочнемо ремонтні роботи та підкреслив, що і надалі сприятиме підвищенню рівня життя сільських жителів та розвитку інфраструктури сільських територій

За словами голови районної ради Анатолія Боярчука, дороги мають бути в належному стані, бо від якості інфраструктури напряму залежить якість життя населення – це і розвиток громад, і доступ громадян до шкіл, лікарень і адмінпослуг і тільки спільними зусиллями обласної та районної влади, злагодженої роботи Служби автомобільних доріг у Сумській області, ДП «Сумський облавтодор», філії «Конотопський райавтодор» можливо  вирішувати нагальні питання розвитку територій, покращувати стан доріг  місцевого значення, які розташовані на відповідних  територіях Конотопського району.   

Саме завдяки налагодженій тісній співпраці з обласним депутатом, начальником Служби автомобільних доріг у Сумській області Іваном Романюком, його підтримці, на ремонти доріг державного значення, на експлуатаційне утримання автошляхів, з держбюджету виділяються кошти і проводиться значна робота.

Дякуючи всім, хто долучився до доброї справи керівники району підсумували та зазначили, що депутат, який активно працює і обраний від нашого виборчого округу весь час турбується про своїх виборців, а не згадує про них від виборів до виборів.

Image 

Перейти до вмісту