Новини

В Конотопському районі представники влади поздоровили ветеранів з Днем Перемоги

ImageЗ кожним роком відходять у вічність ветерани Другої світової війни, забираючи з собою біль, тривоги і найцінніше – спогади. Немає жодної родини, де й по сьогодні не пам’ятали б імен загиблих у ті роки, і де не раділи б святу Перемоги.

У ці дні особливі слова вдячності лунають на адресу учасників тих подій, хто здобував мир, не жаліючи власного життя і здоров’я – наших славних ветеранів.

4 травня 2017 року керівництво Конотопського району, депутати районної ради, голова Конотопської районної організації в Сумській області партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Микола Клінушин відвідали і привітали зі святом ветеранів, побажали сивочолим Героям-визволителям здоров’я і довгих років життя, дякували за здобуту Перемогу, за стійкість і мужність, за те, що, пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі і помислів.

З синівською вдячністю і турботою посадовці від імені народного депутата України Андрія Деркача, депутата Сумської обласної ради Івана Романюка, голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука вручили учасникам бойових дій та інвалідам війни вітальні листівки і продуктові набори.

Загалом цими днями на території Конотопського району жоден учасник Великої Вітчизняної війни, їхні вдови, ветерани трудового фронту не залишаться поза увагою. Депутати Конотопської районної ради, селищний і сільські голови, учні місцевих шкіл відвідують ветеранів вдома, аби сказати їм щире спасибі за їх героїчне минуле, яке є живим прикладом відданості Батьківщині та непереборної сили духу та прагнення до перемоги.

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту