Новини

Безмежна вдячність воїнам – переможцям Другої світової війни

ImageЗ нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 4 травня 2017 року в Конотопському районі в Попівському районному будинку культури відбулися урочистості «Ми збережемо віру», у ході яких керівництво району вітали учасників бойових дій, працівників тилу та дітей війни.

Вшановуючи пам’ять усіх загиблих під час Другої світової війни, присутні схилили голови у хвилині мовчання, адже велич подвигу народу не можна оцінити жодними словами та найкрасномовнішими вітаннями.

Небагато залишилось живих тих, хто пройшов фронтовими дорогами, але кожного з них варто згадати поіменно, і тематичний ретро-концерт, подарований ветеранам самодіяльними аматорами районного та сільських закладів культури, засвідчив вдячність нинішнього молодого покоління за те, що здійснили ці вже сиві мужні люди.

Виступи зі сцени змусили поринути в далекі спогади тих страшних часів, згадати такий довгоочікуваний день Перемоги. На концерті звучали вірші і пісні про війну, кожне поетичне слово яких озивалося в серцях особливим болем і скорботою. Атмосфера воєнних років цілком поглинула зал, і, здавалося, на кілька годин вирвала з цієї реальності. І тепер наш святий обов'язок – не забувати, якою ціною здобуто Перемогу у Другій світовій війні, аби зберегти і відстояти цілісність і незалежність України сьогодні.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту