Новини

Конотопський район підтримує Авдіївку

ImageКонотопський район почав надавати допомогу українській армії та співвітчизникам на сході країни з перших же днів російської агресії. Сільські громади, земляки-волонтери постійно направляють всі необхідні речі на Схід країни.

1 лютого 2017 року за ініціативи голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука та голови Конотопської райдержадміністрації Миколи Горбенка Конотопський район долучився до збору гуманітарної допомоги для мешканців міста Авдіївка, яке постраждало від обстрілів терористів, що призвело до численних людських жертв та руйнування інфраструктури.

 Засоби обігріву, електрогенератори, пальне, теплі речі, продукти харчування, засоби гігієни – це не повний список того, що зараз потребують жителі Авдіївки після атак проросійських терористів.

 «Конотопський район завжди протягує руку допомоги людям, які цього потребують. Висловлюємо подяку працівникам установ, селищному і сільським головам, керівникам підприємств району та сільським жителям за небайдужість та оперативність у наданні допомоги для наших земляків. Ці сумні події в країні об’єднують український народ. Ми переконані, що саме таке єднання дозволить нам перемогти та довести всім, що Україна – єдина країна», – зазначив  голова районної ради Анатолій Боярчук.

Сформований гуманітарний вантаж вже поїхав до тих, хто його так сильно зараз потребує.

Image 

Перейти до вмісту