Новини

В Конотопському районі відбулось урочисте відкриття чергового відділення територіального центру

Image2 лютого 2017 року в селі Салтикове Конотопського району відбулось відкриття чергового відділення терцентру соціального обслуговування та надання соціальних послуг району.

У відкритті відділення взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук, голова райдержадміністрації Микола Горбенко, директор територіального центру Віктор Суятінов, Салтиківський сільський голова Михайло Шешеня, громада села Салтикове, ЗМІ.

              «Ми завжди підтримували та будемо підтримувати пенсіонерів, інвалідів та одиноко проживаючих громадян, адже це ті верстви населення, які потребують найбільшої нашої опіки та уваги – як моральної, так і матеріальної. Сьогодні ми відкриваємо нове, зручне, світле приміщення. Наразі це той приклад, коли послуги дійсно наближені до сільської громади», – зазначив голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук на відкритті  сьомого відділення терцентру.

             Очільники району наголосили, що районна влада і надалі буде підтримувати місцеві громади та їх ініціативи на створення таких відділень, функціонування таких закладів і докладатиме максимум зусиль, щоб людям в них було затишно і комфортно.

             „Завдячуючи спільним зусиллям, допомозі керівництва району, керівників сільськогосподарських підприємств: філія «Дептівка», ТОВ «Агрополіс» та ТОВ «Біолат», приміщення реконструйовано. В ньому зроблено внутрішнє облаштування, а на весні планується зовнішнє оновлення”, – наголосив Салтиківський сільський голова Михайло Шешеня.

             Відтепер у відвідувачів Салтиківського відділення з'явилась можливість отримувати різні послуги: перукарські, прання білизни та одягу, cанітарно-гігієнічні послуги (душ), робітника з ремонту будинків, а ще – у відділенні люди похилого віку матимуть нагоду в невимушеній атмосфері проводити дозвілля.

             Слід зазначити, що в Сумській області саме Конотопський район ще 2006 року став ініціатором створення таких відділень. Наразі ефективно діють 6 філіалів відділення організації з надання адресної натуральної та грошової допомоги у селах Дептівка, Попівка, Соснівка, Кошари, та В.Самбір, Козацьке. На черзі – відкриття такого відділення у В’язовому.

Image

Image 

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту