Новини

День СНАУ в Конотопському районі

Image13 квітня 2016 року  в залі засідань Конотопської райдержадміністрації відбулася зустріч майбутніх випускників навчальних закладів Конотопського району з представниками СНАУ. У зустрічі взяли участь керівництво Конотопського району.

Помічник проректора з профорієнтаційної роботи Мельник Н.М. розповіла про університет, про особливості вступної кампанії 2016 року, про закордонні практики та преференції, які отримують студенти, зазначивши, що Сумський НАУ – найкращий університет в Україні, бо дає можливості не лише отримати престижну професію, а й відкриває світ для своїх студентів.

Доповідачі дали вичерпну інформацію про університет, умови вступу та навчання, проживання в гуртожитках, можливості духовного та фізичного розвитку та культурного відпочинку. Було ґрунтовно охарактеризовано всі спеціальності за якими готують фахівців в університеті.

Велике захоплення і масу позитивних емоцій та щирі оплески викликали концертні номери художньої самодіяльності, підготовлені студентами СНАУ, які демонструвались під час заходу.

Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей, а тому молодь 11 класів Конотопського району із зацікавленістю прийняла участь у «Дні СНАУ».

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту