Новини

Шана жінці матері, трудівниці, берегині!

ImageУ віддалених селах Конотопського району, наближаючи жіноче свято 8 березня, для матусь-трудівниць багато років поспіль проводяться святкові заходи. А за останні роки вони набули особливої урочистості, адже в організації святкування їм щорічно допомагає та завжди надає в усіх питаннях допомогу і підтримку голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

 Цього року в села Хижки і Духанівка на гостини завітали з концертом аматори сцени творчих районних колективів та працівники Конотопської районної бібліотеки. У програмі свята були святковий вогник, концерт,    подарунки та інші приємні заходи.

На святкові урочистості, які з таким нетерпінням чекали всі жінки, зібрались всією громадою – від зовсім юних, до найстаріших, запросили жінок ветеранів, багатодітних матерів, вчителів, медпрацівників, працівників сільської ради, відділення поштового зв’язку, культури, соціальних працівників.

Ведучі заходу привітали від імені голови районної ради Анатолія Боярчука всіх присутніх жінок зі святом, побажали здоров'я, наснаги й гарного настрою. Святковий вогник проведено в красиво оформленому актовому залі Хижківського НВК, а святковий концерт відбувся в ошатному Духанівському сільському будинку культури. Переглядаючи концертну програму жінки мали нагоду відпочити душею, відчути себе молодими, милими, ніжними і чарівними.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту