Новини

Питання розвитку медичної галузі обговорено на нараді

ImageСеред пріоритетів роботи влади Конотопського району – розвиток медичної галузі. Очільники районної гілки влади, селищний та сільські голови  не лише тримають на постійному контролі ситуацію в сфері охорони здоров'я, а й вживають заходів для поліпшення роботи лікувальних закладів, зміцнення матеріально-технічної бази.

Зокрема 2 березня 2016 року у приміщенні Конотопської райдержадміністрації   відбулася робоча зустріч-нарада за участі очільників Конотопського району Анатолія Боярчука та Миколи Горбенка, селищного та сільських голів. На нараді розглянуто питання щодо виділення коштів з місцевих бюджетів на закупку меблів для оснащення  сучасного пологового відділення Комунального закладу "Конотопська центральна районна лікарня імені академіка Михайла Давидова".

За словами голови районної ради Анатолія Боярчука, завдяки зусиллям влади даний заклад буде готовий до відкриття. Це приклад того, як влада працює заради майбутнього та поліпшення життя. Народження дитини − це найщасливіший момент у житті будь-якої родини. Введення в експлуатацію цього медичного закладу суттєво вплине на якість надання медичної допомоги. В пологовому відділенні будуть створені комфортні умови для породіль та сумісного перебування матерів і немовлят в післяродовий період. Для забезпечення сімейних пологів будуть задіяні п’ять індивідуальних пологових залів, які обладнають сучасною медичною технікою. Будуть функціонувати 18 індивідуальних післяродових палат на 45 ліжок, обладнаних сучасною системою обігріву, кондиціонування, душевими кабінами, туалетами, засобами оповіщення та зв’язку. У лікарні також будуть діяти дві операційні зали, які теж планується оснастити сучасним медичним обладнанням.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту