Новини

Нарада щодо казначейського обслуговування

Image 17 липня 2015 року за участі Голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз проведена нарада з керівниками і бухгалтерами державних та комунальних закладів Конотопського району та м.Конотоп, селищної і сільських рад з питань змін у казначейському обслуговуванні.

Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз доповіла з питання впровадження в казначействі системи дистанційного розрахунково-касового обслуговування, яка дозволить зменшити потік вхідних та вихідних паперових документів, прискорить обробку інформації.

Разом з тим, розпорядникам бюджетних коштів рекомендовано для забезпечення стабільного функціонування бюджетного процесу вживати дієвих заходів щодо оперативного та якісного освоєння бюджетних коштів з дотриманням норм чинного законодавства, в тому числі  коштів міжбюджетних трансфертів, забезпечувати виконання вимог Бюджетного кодексу України при взятті бюджетних зобов’язань розпорядниками бюджетних коштів.

Проведено роз’яснення щодо погашення простроченої дебіторської та кредиторської заборгованості.

Керівники та бухгалтери установ та організацій змогли отримати вичерпні відповіді на запитання щодо казначейського обслуговування.

Image

Image 

Image 

Перейти до вмісту