Новини

Відбулася сорок шоста сесія Сумської обласної ради

Image16 липня 2015 року під головуванням заступника голови обласної ради Віри Лаврик у приміщенні адміністративної будівлі Сумської обласної ради відбулася сорок шоста сесія обласної ради шостого скликання, у роботі якої взяв участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

Перед початком роботи пленарного засідання Віра Іванівна привітала присутніх із 25-ю річницею з дня підписання Декларації про суверенітет України та Днем миротворців, який був напередодні. Вона зазначила важливість служби миротворців, висловила слова подяки кожному воїну-миротворцю за самовіддану службу, вірність військовому обов’язку та Україні і звернулася до присутніх згадати поіменно тих, хто загинув, захищаючи суверенітет та незалежність України.

На розгляд винесено 28 питань, 8 з них стосувалося внесення змін до обласних програм та рішень обласної ради. Зокрема до Стратегії регіонального розвитку Сумської області на період до 2020 року та Плану її реалізації на 2015-2017 роки, до Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2015 рік, до комплексної обласної програми «Правопорядок на 2013-2015 роки», обласної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2015 рік, Регіональної програми підвищення енергоефективності в Сумській області на 2010-2015 роки, кошторису витрат та плану природоохоронних заходів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2015 рік, рішень обласної ради «Про окремі питання використання коштів обласного бюджету для виконання повноважень депутатів обласної ради у 2015 році», «Про обласний бюджет Сумської області на 2015 рік».

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту