Новини

Привітали медичних працівників із професійним святом

Image19 червня 2015 року напередодні професійного свята медиків на Конотопщині відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника.

Професію медика по праву можна назвати однією з найстарших та найголовніших у світі. Адже саме вони піклуються про наше здоров’я, рятують найголовніше – життя людини. Тому кожен з представників медичної галузі особливо заслуговує на нашу пошану та вдячність за їхню безцінну працю, яку вони називають своїм покликанням.

Із теплими привітаннями до медичних працівників звернулась заступник голови районної ради Валентина Малігон. Валентина Михайлівна підкреслила, що в медицині немає випадкових людей. Всі, хто працює у цій сфері, – це професіонали з великим серцем, які віддані своїй справі.

Районна влада вважає одним із головних своїх завдань підтримка галузі охорони здоров’я, створення необхідних умов для ефективної роботи медичних працівників, зміцнення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я району.

Керівництво району подякували медпрацівникам за відданість справі, вручивши кращим трудівникам галузі охорони здоров’я почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації.

Після завершення урочистої частини для присутніх прозвучав святковий концерт.

 Image

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту