53 сесія 6 скликання (19.06.2015)

Про звернення до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України Яценюка А.П. та Голов

                                                                  Image                                                

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

П’ЯТДЕСЯТ ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 19.06.2015

Про звернення до Президента України

Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України

Яценюка А.П. та Голови Верховної Ради

України Гройсмана В.Б.

 

 

           Розглянувши звернення  депутатів  районної  ради, сільських голів, громадян з питання перегляду прийнятих рішень про підвищення тарифів на електроенергію, газ для населення, підприємств та установ, правил  приєднання   до енергетичної системи  країни, невиплати пенсій працюючим  пенсіонерам  та необхідності індексації пенсій та заробітних плат, керуючись статтею 43 Закону УкраїниПро місцеве самоврядування в Україні, 

          районна рада вирішила:

1.Прийняти  звернення до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України Яценюка А.П. та  Голови  Верховної Ради України  Гройсмана В.Б. щодо перегляду рішення про підвищення тарифів на енергоносії для населення,  установ, промисловості та підприємців, про відновлення повного обсягу пенсій для працюючих пенсіонерів та необхідність проведення індексацій пенсій та зарплат (додається).

2.Направити  рішення та звернення  до  Президента України,  Прем’єр-міністра   України та  Голови Верховної Ради України.

            3.Дане  рішення   оприлюднити  в  газеті «Сільські  горизонти»  та  на  офіційному сайті  Конотопської  районної  ради. 

      

                                                                

 

Голова районної ради                                                А.В.Боярчук

 

 

 

 

 

Малігон 6 98 64

Надіслати: до протоколу – 1,  постійній комісії мандатній, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності -1, Адміністрації Президента України – 1, Верховній Раді України – 1, Кабінету  Міністрів  України – 1, редакції  газети «Сільські  горизонти» – 1.

Перейти до вмісту