Новини

Участь у Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів Сумської області

Image28 травня 2015 року збірна команда депутатів Конотопського району „Конотопщина” взяла участь у другому етапі змагань  Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Сумської області. Змагання проходили у Спортивному комплексі Сумського державного університету  м.Суми.

За перемогу боролися 11 команд з міст і районів Сумщини, котрі змагалися з п’яти видів спорту: волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Збірна команда «Конотопщина» у складі депутатів Конотопської районної ради Миколи Горбенка, Геннадія Берднікова, В’ячеслава Фільова, Леоніда Шендрика, Миколи Худенка, Сергія Рудиці, Анатолія Бойка, Андрія Прудника, депутата Дубов’язівської селищної ради Віктора Стеценка у запеклих спортивних баталіях змагалися з командами Краснопільського, Сумського, Великописарівського, Буринського районів з волейболу та футзалу.

Достойними суперниками у фіналі змагань з волейболу виявилася команда Сумського району, але наші депутати показали гарну гру виборовши у суперника 1 місце.

Депутати Конотопської районної ради Олександр Сахно і Віктор Хопляк взяли участь у змаганнях з шахів та шашок. 

Під час урочистої церемонії  за зайняте 1 місце з волейболу збірну команду «Конотопщина» було нагороджено кубком, медаллю і грамотою. За зайняте 2 місце з шахів депутат Конотопської районної ради Олександр Сахно був нагороджений медаллю та грамотою.       

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук на Конотопській землі вітаючи переможців зазначив, що депутати Конотопської районної ради завжди є сильними та згуртованими не тільки у депутатській діяльності, а й у спорті.

Очільник району, також відмітив, що в Конотопському районі  приділяється значна увага по реалізації політики у сфері фізичної культури і спорту, розвитку масового дитячо-юнацького футболу та поліпшення здоров’я дітей і підлітків, організації змістовного дозвілля молоді, підвищення значимості фізкультури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя, профілактики захворювань, активізації діяльності органів місцевого самоврядування в цій сфері.

Image 

Image 

Image 

Image

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту