Новини

Свято останнього дзвоника у Конотопському районі

Image29 травня 2015 року за участі голови районної ради Анатолія Боярчука та депутатів районної ради в загальноосвітніх школах Конотопського району відбулося свято останнього дзвоника, на яке з нетерпінням чекали учні, починаючи від першокласників і закінчуючи випускниками.

Завітавши на останній дзвоник до Хижківського навчально-виховного комплексу „загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів – ДНЗ”  голова  районної ради Анатолій Боярчук разом з депутатами районної ради привітав педагогічний колектив навчального закладу, учнів та батьків школи із закінченням навчального року, побажав випускникам бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним. І перш ніж зробити відповідальний крок у доросле життя, керівник району порадив дуже добре й виважено подумати, бо від правильно прийнятого рішення залежатиме подальша доля.

Атмосфера цього свята завжди по-особливому чуйна, хвилююча, трепетна. Було багато сказано щирих теплих слів, відзначено кращих учнів та подаровано безліч квітів.

Перейти до вмісту