Новини

Чергове засідання робочої групи з питань добровільного об’єднання територіальних громад

Image26 травня 2015 року в залі засідань Сумської обласної ради відбулося чергове засідання робочої групи з впровадження Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» за участі заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Марченка. В засіданні комісії взяв участь голова районної ради Анатолій Боярчук.

Основним та першочерговим завданням на сьогодні є розроблення та підготовка проектів перспективних планів формування територій кожної громади у  районах області, які будуть об’єднуватися. Тож учасники зібрання обговорили організаційні заходи щодо підготовки перспективних планів формування об’єднань територіальних громад в районах Сумщини, розглянули пропозиції та зауваження представників органів місцевого самоврядування, а також проблемні питання, які виникають в процесі підготовки даних проектів.

Члени робочої групи відзначили, що дуже важливим на сьогодні є донесення до кожної людини, кожного представника громад суті реформи і що в її результаті отримають люди.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту