Новини

Візит Міністра аграрної політики та продовольства України до Конотопського району

Image23 травня 2015 року до Конотопського району з робочим візитом завітав Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

 
Міністр відвідав товариство з обмеженою відповідальністю «Вітчизна», яке знаходиться на території Вирівської сільської ради, де посадовця особисто зустрів голова районної ради Анатолій Боярчук та генеральний директор ТОВ «Вітчизна» Сергій Чижик.

Мета візиту – огляд виробничої потужності товариства та оцінка роботи аграріїв. Сергій Чижик ознайомив Олексія Павленка з роботою І черги зернового елеватора на 70 тисяч тон та ходом проведення будівельних робіт ІІ черги. Також було оглянуто лабораторію, де присутні обговорили питання якості зерна, що відповідає світовому рівню.

 «У нас в компанії працює команда професіоналів, які знають свою справу, і ми цінуємо людей, які працюють в ТОВ «Вітчизна» та створюємо умови для їх роботи», – зазначив Сергій Чижик.

Також Міністра аграрної політики та продовольства цікавили питання взаємодії сільського господарства з місцевими громадами та питання соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів району.

Дякуючи Олексію Павленку за візит голова районної ради Анатолій Боярчук висловив сподівання, що в державі створюватиметься всебічна підтримка товаровиробникам сільськогосподарської продукції для їх подальшого розвитку.

Як було зазначено під час зустрічі, ТОВ «Вітчизна» на сьогодні працює на європейському рівні та готова до виходу зі своєю продукцією на світовий ринок, і для цього тут вже сьогодні проводяться значні роботи.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту