Новини

Вшанування пам’яті Віталія Парфененка

Image20 лютого 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у лінійці-реквієму на честь вшанування пам’яті Віталія Парфененка, який ніс службу в аеромобільній бригаді в Донецькій області та загинув, виконуючи свій громадський обов’язок.

 На заході були присутні батьки загиблого та Василь Парфененко відкрив меморіальну дошку в честь свого сина.

21 січня 2015 року рішенням Конотопської районної ради Шаповалівському  НВК «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Конотопської районної ради Сумської області присвоєно ім’я Віталія Парфененка. В навчальному закладі організований шкільний куточок, де встановлені вироби, виготовлені Віталієм.

Конотопщина втратила одного з кращих своїх синів, який з честю й гідністю виконував свій обов'язок перед Україною щодо захисту її цілісності й суверенітету. Його патріотизм та любов до України завжди будуть прикладом для учнівської молоді – зазначив у своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук.

В заході взяли участь представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, педагоги та учні Шаповалівського НВК, жителі села.

Присутні вшанували пам’ять Віталія Парфененка хвилиною мовчання.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image

 

Перейти до вмісту