Новини

Заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

Image18 лютого 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у тематичних заходах «Герої не вмирають», присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні, які проводяться в районі згідно Указу Президента України Петра Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року).

      У своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив, що українці вкотре довели, що ми – свободолюбива нація, яка має високу людську та національну гідність.

«Герої Небесної сотні мають стати прикладом для кожного свідомого українця. Ми маємо робити все від нас залежне, щоб ті смерті не були марними.  Країна після трагедії стала іншою і потребує реальних змін в усіх сферах життя. Будемо завжди пам’ятати героїв Небесної сотні та воїнів, що загинули в зоні АТО і надавати всіляку допомогу сім’ям загиблих», – підкреслив Анатолій Васильович.

    Далі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих Героїв Небесної Сотні. Продовжилися заходи демонстрацією відео-презентації, в ході якої коротко згадали події, що відбулися на Майдані, були прочитані вірші присвячені Героям Небесної Сотні.

Image 

Image

 Image

Перейти до вмісту