Новини

Конотопщину з робочим візитом відвідав народний депутат України Микола Лаврик

Image17 лютого 2015 року за участі голови районної ради Анатолія Боярчука народний депутат України Микола Лаврик провів зустріч та прийом громадян Конотопського району.

 
Зустріч та прийом громадян відбулася на території двох сільських рад Конотопщини – спочатку у Великому Самборі, де була присутня громада з Шевченкового, Малого Самбора та Дептівки, а потім у Шаповалівці, де були присутні громадяни з Соснівки та Попівки. Також у зустрічах взяли участь сільські голови Конотопського району.

 Жителями сіл було піднято ряд актуальних питань, зокрема щодо ціни на молоко, ремонту доріг, оформлення спадщини на місцях, оподаткування житлових та нежитлових будівель, а також затримки виплат за земельні паї. Обговорено питання про можливість скорочення сільських рад, про субсидії, самовільне випилювання лісополос та інші.

За підсумками активних обговорень та запитань жителям будуть надані письмові роз’яснення та відповіді. Голова районної ради Анатолій Боярчук подякував народному депутату України Миколі Лаврику за зустріч та висловив бажання і в подальшому тісно співпрацювати на благо Конотопського району.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту