Новини

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Image13 лютого 2015 року відбулись заходи з нагоди 26-річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

 
26 років тому закінчилась жорстока десятилітня війна. І сьогодні, ми повинні пам’ятати тих бійців, які з честю виконували свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності. В глибокій шані ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув.

За активну громадську позицію, вагомий внесок у виховання молоді та невичерпний ентузіазм в роботі на благо організації КСВА «Салагн», грамотами очільників району нагороджені воїни-афганці Конотопського району Сергій Черевко та Борис Бутурлім.

В цей день в навчальних закладах та бібліотечних закладах району пройшли тематичні заходи за участі воїнів-інтернаціоналістів, які розповіли присутнім про історичні події афганської війни, подвиги воїнів-інтернаціоналістів.

Вдячні учасники дякували за пізнавальні розповіді, подарували воїнам-інтернаціоналістам квіти та побажали всім мирного неба, здоров’я, щастя та добробуту.

15 лютого для Конотопщини особливий день, адже багато наших земляків брали участь у врегулюванні військових конфліктів у різних куточках світу. А на мужності та героїзмі молодих воїнів-афганців виховуються нові покоління патріотів нашої держави. У цей день голова районної ради Анатолій Боярчук у парку воїнів-інтерна­ціона­лістів взяв участь у мітингу-реквієму, де до підніжжя монумента пок­лали корзини з квітами. Учасники мітингу, вете­рани-інтер­націо­на­лісти, громада міста та району вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих земляків. За загиблими прочитали заупо­кій­ну молитву.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту