Новини

У Конотопському районі відбулася перевірка готовності мобільних груп швидкого реагування

Image5 лютого 2015 року за участі керівництва районної ради біля приміщення Конотопського адмінбудинку відбулася перевірка готовності мобільних груп швидкого реагування, діяльність яких спрямована на ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій у Конотопському районі.

 
Збори мобільних груп проведено на виконання доручення Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та відповідно до завдань, що поставлені в державі у питанні приведення в режим підвищеної готовності системи цивільного захисту населення. На лінійку готовності були виставлені спеціальні автомобілі, що використовуватимуться при ліквідації можливих наслідків аварійних та надзвичайних ситуацій: автотранспорт від філії «Конотопський райавтодор», служби газу, пожежної та швидкої допомоги, а також оперативних груп.

На заході були присутні керівники та члени мобільних оперативних груп, які безпосередньо працюватимуть для ліквідації наслідків аварій, надаватимуть допомогу постраждалим.

Також в ході зборів мова йшла про перевірку обладнання, підготовку захисних споруд, а також приведення їх у належний санітарний стан для можливого прийняття населення в випадку виникнення необхідності.

Image

Image 

Image

Image 

Перейти до вмісту