Новини

Відбулись чергові засідання постійних комісій та президія районної ради

ImageГотуючись до позачергового засідання сорок п’ятої сесії районної ради шостого скликання, у приміщенні адмінбудинку депутати районної ради зібралися на засідання постійних комісій.

 
Депутати розглянули внесення змін до рішення про районний бюджет на 2014 рік, районні програми Конотопського району, а також низку питань міжбюджетних трансфертів.

Наразі було розглянуто питання про викладення комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», внесення змін та доповнень до програми економічного та соціального розвитку району, програму «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік» та інші програми.

Обговорено повернення міжбюджетного трансферту в 2014 році по реконструкції системи опалення і встановлення твердопаливного котла в Землянському НВК, прийняття трансферту у 2014 році для капітального ремонту системи опалення Попівської амбулаторії та уточнення міжбюджетного трансферту, наданого із спеціального фонду Дубов`язівського селищного бюджету до спеціального фонду районного бюджету.

У результаті роботи по кожному питанню прийняті відповідні рішення.

Після засідання постійних комісій відбулась президія районної ради, де було розглянуто ряд питань, які вносяться на розгляд 45 позачергової сесії районної ради.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту