Новини

Проведено позачергову 45 сесію Конотопської районної ради 6 скликання

Image22 жовтня 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук провів позачергову 45 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

 
Перед початком розгляду питань порядку денного, голова районної ради Анатолій Боярчук вручив грамоти кращим підприємцям-фізичним особам району, подякував їм за плідну працю, а також привітав депутата районної ради Леоніда Шендрика з нагоди ювілею та вручив йому пам’ятну адресу.

Голова районної ради представив депутатському корпусу, селищному та сільським головам новопризначеного начальника Конотопського міського відділу управління служби безпеки України в Сумській області Лопаткіна Сергія Юрійовича, який виступив перед присутніми окресливши бачення своєї роботи.

Далі учасники засідання перейшли до розгляду питань, які попередньо були розглянуті та погоджені на постійних комісіях та президії районної ради.

Першими розглядались питання міжбюджетних трансфертів поточного року. З метою забезпечення установ району теплом, обговорено питання прийняття міжбюджетного трансферту для капітального ремонту системи опалення Попівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, а також про уточнення  міжбюджетного трансферту, наданого із спеціального фонду Дубов`язівського селищного бюджету до спеціального фонду районного бюджету в 2014 році.

Потім депутати розглянули низку районних програм, а саме: «Проведення  реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік», програма соціального захисту окремих категорій населення на 2014 рік, про викладення комплексної програми «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», про внесення  змін та доповнень до Програми економічного і  соціального розвитку  району та про внесення змін до рішення районної ради „Про районний бюджет на 2014рік”.

По кожному питанню, яке було розглянуто та обговорено депутатами районної ради, прийнято відповідне рішення щодо його виконання.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту