44 сесія 6 скликання (26.09.2014)

Про викладення в новій редакції районної програми «Проведення реконструкції та капітального ремонт

                                                                   Image 

 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

СОРОК ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.09.2014

Про викладення в новій редакції районної

програми «Проведення реконструкції

та капітального ремонту системи опалення

лікувально-профілактичних підрозділів

Центру первинної медико-санітарної допомоги

Конотопського району на 2014 рік»

 

 З метою забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2014-2015 років шляхом паралельного переведення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, з метою переходу на альтернативні  види палива,  комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті енергоносії, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

          районна  рада вирішила:

         1.Викласти районну програму «Проведення реконструкція та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік»  в новій редакції (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів районного бюджету –Конотопську районну державну адміністрацію та відповідальним виконавцем –   Конотопську районну державну адміністрацію та Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

          3. У зв’язку з прийняттям даного рішення, рішення районної ради від 27.08.2014 «Про районну програму «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік» визнати таким, що втратило чинність.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров`я та соціального захисту.

 

 

Голова районної ради                                       А.В.Боярчук

Зварічук 2 44 56                                 

Надісласти: до протоколу – 1, постійній комісії районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 3, заступнику голови Конотопської районної державної адміністрації Клігуновій І.В. – 1, Центру ПМСД Конотопського району -1,  фінансовому управлінню РДА -1, відділу  економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1.                                                                                                                                             

                                                                                           Додаток

         до рішення районної ради

         шостого скликання від 26.09.2014

ПАСПОРТ

Районної  програми «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік» в новій редакції

1

Ініціатор розроблення програми  

Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району

2

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення програми

Розпорядження   голови Конотопської районної державної адміністрації  №-    ОД «Про схвалення проекту районної програми «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік» в новій редакції»

3

Розробник програми

 Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району

4

Співрозробник програми

 

5

Відповідальний виконавець програми

Конотопська районна державна адміністрація, Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

6

Учасники програми

Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району,

Вирівська сільська рада,

Дубов’язівська селищна рада

7

Термін реалізації програми

2014 рік

8

Перелік бюджетів, які беруть участь у виконанні програми

Районний

9

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього,

у тому числі:

 

 

 

 103457 гривень.

 

 

 

 

Коштів районного бюджету в тому числі:    

  –  за рахунок коштів районного бюджету

– за рахунок субвенції

Вирівського  сільського бюджету

– за рахунок субвенції з Дубов’язівського селищного бюджету

 

 103457 гривень       

       

        43500 гривень

        

        29957 гривень

 

      

        30000 гривень

 

 

 

 

 
2. Визначення проблеми, на розв'язання якої спрямована програма

 

Однією з найбільш гострих проблем України на сучасному етапі її розвитку є проблема стабільного енергозабезпечення  за рахунок  зменшення споживання природного газу всіма категоріями споживачів. Це питання також гостро постає і у Конотопському районі.

 З метою економії фінансових ресурсів та скорочення споживання дорогого газу,  вивчають можливість переходу структурних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району  на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії та враховуючи  заміну споживання  природного газу в структурних підрозділах, де це можливо, на електричне опалення та твердий вид  палива.

  Для забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2014-2015 років, в першу чергу необхідно вирішувати питання  паралельного переведення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на альтернативні види палива, а це зокрема Дубов’язівської АЗПСМ,  Вирівської АЗПСМ, Великосамбірської СЛА.

На вказані цілі в 2014 році були виділені кошти з районного бюджету в загальній сумі 103457 грн., в тому числі за рахунок іншої субвенції з Вирівського сільського бюджету в сумі 29957 грн. на реконструкцію системи опалення Вирівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, Дубов’язівського селищного бюджету в сумі 30000 грн. на капітальний ремонт системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району та за рахунок коштів районного бюджету в сумі 43500 грн. на проведення капітального ремонту системи опалення Великосамбірської сільської лікарської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

 

3. Визначення мети програми

              Метою цієї програми є скорочення обсягів споживання природного газу  на опалювальний період 2014 – 2015 року та забезпечення паралельного переведення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на альтернативні види палива, а саме: проведення  реконструкції системи опалення Вирівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та  капітального ремонту системи опалення Великосамбірської сільської лікарської амбулаторії, що дасть змогу:

·          зменшення фінансових витрат на  споживання паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері за рахунок стимулювання та впровадження інших джерел енергозабезпечення;

·          сприяння розвитку галузі енергоефективного будівництва та реконструкції;

·          забезпечення умов щодо виявлення, перш за все, внутрішніх (галузевих) джерел енергозабезпечення.

·          популяризація економічних, екологічних та соціальних переваг альтернативного виду палива.

·          паралельне перехід на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії.

 

4. Обґрунтування шляхів і засобів розв'язання проблеми, обсягів                 та джерел фінансування; строки та етапи виконання програми

Видатки пов’язані з реалізацією даної Програми, здійснюються за рахунок виділених у встановленому порядку коштів з районного бюджету, Вирівського сільського та Дубов’язівського  селещного бюджетів.

           Для розв’язання цієї проблеми необхідно провести  реконструкцію системи опалення Вирівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, капітальний ремонт системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району та капітальний ремонт системи опалення Великосамбірської сільської лікарської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

Загальний обсяг фінансування програми становить в загальній сумі                        103457 гривень, за рахунок коштів спеціального фонду районного бюджету, в тому числі, за рахунок коштів  іншої субвенції з Вирівського сільського бюджету в сумі 29957 грн. та Дубов’язівського селищного бюджету в сумі 30000 грн. Конотопському районному бюджету. 

Виконання програми здійснюється  в 2014 році.

 

5. Перелік завдань і заходів програми та результативні показники

 

Основними завданнями програми є  проведення реконструкції системи опалення Вирівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, капітального ремонту системи опалення Великосамбірської сільської лікарської амбулаторії, та паралельного переходу на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії.

 

 

 

 

 

 

Ресурсне забезпечення районної програми «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік» в новій редакції

 

Обсяг коштів, які планується залучити на виконання програми

Етапи виконання програми

Усього витрати на виконання програми (грн.)

Обсяг ресурсів, усього у тому числі:

2014 рік

103457

Кошти спеціального фонду районного бюджету в тому числі:

–  за рахунок коштів районного бюджету

– за рахунок іншої субвенції з Вирівського сільського бюджету;

– за рахунок іншої субвенції з Дубов’язівського селищного бюджету

 

 

2014 рік

103457

 

43500

 

 

29957

 

30000

 

6. Напрями діяльності та заходи програми

п/п

Назва напряму діяльності (пріоритетні завдання)

Перелік заходів програми

Строк виконання заходу

Виконавці

Джерела

фінансування

 

 

Орієнтовні обсяги фінансування (вартість)

грн.

 

Очікуваний результат

1.

Паралельне переведенням лікувально-профілактичних підрозділів  Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району та паралельного переходу на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії

Проведення реконструкції системи опалення Вирівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини та  капітального ремонту системи опалення Великосамбірської сільської лікарської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району

 

2014

рік

 

Центр ПМСД Конотопського району

 

За рахунок

коштів спеціального фонду районного бюджету,

в тому числі:

за рахунок коштів районного бюджету

– за рахунок субвенції з Вирівського сільського бюджету

– за рахунок субвенції з Дубов’язівського селищного бюджету

 

 

 

 

 

103457

 

 

 

 

43500

 

 

 

 

29957

 

 

 

 

30000

Забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2014-2015 років

 

7. Координація та контроль за ходом виконання програми

 

       Організація виконання програми здійснюється Центром первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, який до 5 січня 2015 року подає узагальнену інформацію про стан її виконання голові Конотопської районної державної адміністрації та до відділу економічного розвитку і торгівлі  Конотопської районної державної адміністрації.

           Координує  хід виконання цієї програми заступник голови Конотопської районної державної адміністрації Клігунова І. В.

 

 

Заступник голови

районної ради                                                           В.М.Малігон                 

Перейти до вмісту