Новини

Відбулась нарада з селищним та сільськими головами

Image3 вересня 2014 року під головуванням голови районної державної адміністрації Віктора Тимошенка, за участі заступника голови районної ради Валентини Малігон, першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Горбенка та начальника штабу з надання допомоги мобілізованим до лав Української армії Віктора Суятінова, відбулась робоча нарада з селищним та сільськими головами Конотопського району.

До розгляду на засідання винесено ряд питань, основні з яких – енергозабезпечення Конотопщини у разі планового відключення світла, та перехід району на альтернативні види палива в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

На початку наради серед сільських голів проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо графіків аварійних відключень світла під час пікових ранкових і вечірніх навантажень на електромережі.

У зв’язку з можливими плановими знеструмленнями, обговорено питання щодо підготовки сільських рад до самостійного опалювання, їх готовність та здатність забезпечувати себе теплом у разі виникнення даних впроваджень.

Також на засіданні піднімались питання, що стосуються матеріального забезпечення військовослужбовців Конотопщини, які несуть службу в зоні АТО. Обговорювались питання щодо розміщення та реєстрації переселенців країни.

         За підсумками наради визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. Надано відповідні доручення.

                Image

                Image

                Image

Перейти до вмісту