Новини

Відбулись урочистості з нагоди свята Дня знань

Image1 вересня 2014 року у школах Конотопського району відбулись урочистості з нагоди свята Дня знань, в яких взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Віктор Тимошенко, депутати районної ради, селищний і сільські голови та представники громадськості, які привітали учнів, вчителів та батьків зі святом.

У всіх школах району відбулись традиційні урочисті лінійки. Відкривав святкові заходи перший символічний дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року.

Голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь в заходах Хижківської школи, де особисто вручив портфелі зі шкільними наборами першокласникам – дітям, які вперше переступили поріг школи.

Анатолій Васильович поздоровив всіх дітей та батьків з новим навчальним роком, висловив найщиріші побажання та наголосив, що районна влада докладає максимум зусиль для забезпечення належної якості освіти та умов її отримання дітьми району.

В інших школах Конотопщини лунали вітання від депутатів районної ради, які звертаючись до батьків зазначили, що якісна освіта давно вже стала основою основ успішного життя особистості. Інформаційне суспільство майбутнього вимагає вчитись і вдосконалюватись протягом всього життя. Тому необхідно творчо і, водночас, відповідально ставитись до навчання і виховання дітей, починаючи від шкільної лави і закінчуючи верхніми щаблями вищої освіти.

Всі навчальні заклади району розпочнуть заняття з 2 вересня.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту