43 сесія 6 скликання (27.08.2014)

Про районну програму «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально

Image 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

27.08.2014

 

Про районну програму «Проведення реконструкції

та капітального ремонту системи опалення

лікувально-профілактичних підрозділів

Центру первинної медико-санітарної допомоги

Конотопського району на 2014 рік»

 

 З метою забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2014-2015 років шляхом паралельного переведення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, з метою переходу на альтернативні  види палива,  комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті енергоносії, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

          районна  рада вирішила:

         1.Затвердити районну Програму «Проведення реконструкція та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік»  (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів районного бюджету –Конотопську районну державну адміністрацію та відповідальним виконавцем  – Конотопську районну державну адміністрацію та Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров`я та соціального захисту.

 

 

 

Голова районної ради                                       А.В.Боярчук

 

 

 

Маняк 2 44 56                                    

Надісласти: до протоколу – 2, постійній комісії районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 3, заступнику голови Конотопської районної державної адміністрації Клігуновій І.В. – 1, Центру ПМСД Конотопського району -1,  фінансовому управлінню РДА -1, відділу  економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1.

                                                                                                          

 

                                                                                                            

Додаток

         до рішення районної ради

         шостого скликання від 27.08.2014

ПАСПОРТ

Районної  програми «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік»

1.

Ініціатор розроблення програми  

Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району

2.

Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення програми

Розпорядження   голови Конотопської районної державної адміністрації від 18.08.2014 №206-ОД «Про підготовку проекту районної програми «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік», розпорядження  голови Конотопської районної державної адміністрації від 18.08.2014 №207-ОД «Про схвалення проекту районної програми «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік»

3.

Розробник програми

 Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району

4.

Співрозробник програми

 

5.

Відповідальний виконавець програми

Конотопська районна державна адміністрація, Центр первинної медико – санітарної допомоги Конотопського району.

6.

Учасники програми

Центр первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району,

Вирівська сільська рада,

Дубов’язівська селищна рада

7.

Термін реалізації програми

2014 рік

8.

Перелік бюджетів, які беруть участь у виконанні програми

Районний

9.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього,

у тому числі:

 

 

 

59957 гривень.

9.1.

 

 

 

Коштів районного бюджету в тому числі:    

         за рахунок субвенції з Вирівського  сільського бюджету

         за рахунок субвенції з Дубов’язівського селищного бюджету

 

59957 гривень

 

          29957 гривень

 

        30000 гривень

 

2. Визначення проблеми, на розв'язання якої спрямована програма

 

Однією з найбільш гострих проблем України на сучасному етапі її розвитку є проблема стабільного енергозабезпечення  за рахунок  зменшення споживання природного газу всіма категоріями споживачів. Це питання також гостро постає і у Конотопському районі.

 З метою економії фінансових ресурсів та скорочення споживання дорогого газу,  вивчають можливість переходу структурних підрозділів Центру первинної медико – санітарної допомоги Конотопського району  та паралельного переходу на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії та враховуючи  заміну споживання  природного газу на структурних підрозділах, де це можливо, на електричне опалення, та твердий вид  палива.

  Для забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2014-2015 років в першу чергу необхідно вирішувати питання  паралельного переведення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на альтернативні види палива, а це зокрема Дубов’язівської АЗПСМ та  Вирівської сільської лікарської амбулаторії.

На вказані цілі в 2014 році були виділені кошти з районного бюджету в загальній сумі 59957 грн., в тому числі за рахунок іншої субвенції з Вирівського сільського бюджету в сумі 29957 грн. на реконструкцію системи опалення Вирівської сільської лікарської амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району та Дубов’язівського селищного бюджету в сумі 30000 грн. на капітальний ремонт системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

 

3. Визначення мети програми

              Метою цієї програми є скорочення обсягів споживання природного газу  на опалювальний період 2014 – 2015 року та забезпечення паралельного переведення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на альтернативні види палива, а саме: проведення  реконструкції системи опалення Вирівської сільської лікарської амбулаторії та капітальний ремонт системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, що дасть змогу:

·          зменшення фінансових витрат на  споживання паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері за рахунок стимулювання та впровадження інших джерел енергозабезпечення;

·          сприяння розвитку галузі енергоефективного будівництва та реконструкції;

·          забезпечення умов щодо виявлення, перш за все, внутрішніх (галузевих) джерел енергозабезпечення.

·          популяризація економічних, екологічних та соціальних переваг альтернативного виду палива.

·          паралельне перехід на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії.

4. Обґрунтування шляхів і засобів розв'язання проблеми, обсягів                 та джерел фінансування; строки та етапи виконання програми

Видатки пов’язані з реалізацією даної Програми, здійснюються за рахунок виділених у встановленому порядку коштів з  Вирівського сільського та Дубов’язівського  селещного бюджетів,

           Для розв’язання цієї проблеми необхідно провести  реконструкцію системи опалення Вирівської сільської лікарської амбулаторії Центру та капітальний ремонт системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району.

Загальний обсяг фінансування програми становить в загальній сумі                        59957 гривень, за рахунок коштів спеціального фонду районного бюджету, в тому числі, за рахунок коштів  іншої субвенції з Вирівського сільського бюджету в сумі 29957 грн. та Дубов’язівського селищного бюджету в сумі 30000 грн. Конотопському районному бюджету. 

Виконання програми здійснюється  в 2014 році.

 

5. Перелік завдань і заходів програми та результативні показники

 

Основними завданнями програми є  проведення реконструкції системи опалення Вирівської сільської лікарської амбулаторії та капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, та паралельного переходу на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії.

 

Ресурсне забезпечення районної програми «Проведення реконструкції та капітального ремонту системи опалення лікувально-профілактичних підрозділів Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2014 рік»

Обсяг коштів, які планується залучити на виконання програми

Етапи виконання програми

Усього витрати на виконання програми (грн.)

Обсяг ресурсів, усього у тому числі:

2014 рік

59957

Кошти спеціального фонду районного бюджету в тому числі:

– за рахунок іншої субвенції з Вирівського сільського бюджету;

– за рахунок іншої субвенції з Дубов’язівського селищного бюджету

 

 

2014 рік

59957

 

29957

 

30000

 

 

 

6. Напрями діяльності та заходи програми

п/п

Назва напряму діяльності (пріоритетні завдання)

Перелік заходів програми

Строк виконання заходу

Виконавці

Джерела

фінансування

 

 

Орієнтовні обсяги фінансування (вартість)

грн.

 

Очікуваний результат

1.

Паралельне переведенням лікувально-профілактичних підрозділів  Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району та паралельного переходу на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії

Проведення реконструкції системи опалення Вирівської сільської лікарської амбулаторії та капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району

 

2014

рік

 

Центр ПМСД Конотопського району

 

За рахунок

коштів спеціального фонду районного бюджету,

в тому числі: 

– за рахунок субвенції з Вирівського сільського бюджету

– за рахунок субвенції з Дубов’язівського селищного бюджету

 

 

 

 

 

59957

 

 

 

 

29957

 

 

 

 

30000

Забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2014-2015 років

 

7. Координація та контроль за ходом виконання програми

 

       Організація виконання програми здійснюється Центром первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району, який до 5 січня 2015 року подає узагальнену інформацію про стан її виконання голові Конотопської районної державної адміністрації та до відділу економічного розвитку і торгівлі  Конотопської районної державної адміністрації.

           Координує  хід виконання цієї програми заступник голови Конотопської районної державної адміністрації Клігунова І. В.

 

 

 

 

Заступник голови

районної ради                                                           В.М.Малігон                 

Перейти до вмісту