43 сесія 6 скликання (27.08.2014)

Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Конотопського району

Image 

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

ШОСТЕ  СКЛИКАННЯ

СОРОК ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

27.08.2014   

 

Про  внесення  змін та доповнень

до Програми економічного і

соціального розвитку  Конотопського

району  на  2014  рік

 

Розглянувши пропозиції Конотопської районної державної адміністрації щодо внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік, затвердженої рішенням районної ради від 25.01.2014, зі змінами від 26.02.2014 року, 25.04.2014, 21.05.2014, 27.06.2014 року керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила:

          1. Доповнити додаток 1.1 до Програми  „Заходи щодо реалізації Програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік”:

– пріоритет 3.5. „Поліпшення здоров’я населення району” завданням 4. Паралельне переведенням лікувально-профілактичних підрозділів  Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району та паралельного переходу на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії” пунктом 1 „Проведення реконструкції системи опалення Вирівської сільської лікарської амбулаторії та капітального ремонту системи опалення Дубов’язівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району” (додаток 1).

           – пріоритет 3.6. „Освіта”, завдання 2. „Підвищення якості надання освітніх послуг навчальними закладами, модернізація матеріально-технічної бази закладів освіти” доповнити пунктом 7 „Перехід на альтернативні види палива, комплексне запровадження енергоефективних технологій та заходів з енергозбереження” (додаток 2).

2. Внести зміни та доповнення  до додатку 3 Програми „Перелік районних цільових програм по галузях, фінансування яких у 2014 році здійснюватиметься за рахунок коштів районного бюджету” та викласти у новій редакції (додаток 3).

 

 

Голова районної ради                           А.В. Боярчук                                          

 

 

 

 

 

 

Олійник 2 33 06

Надіслати: до протоколу – 2, постійній комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та  питань реалізації державної регуляторної політики – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, відділу освіти молоді та спорту – 1, центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району – 1, селищна та сільські ради – 1

Перейти до вмісту