Новини

Нарада з питань кризового стану постачання природного газу в області

Image7 серпня 2014 в адміністративній будівлі Сумської обласної ради, під керівництвом голови регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Надії Масалітіної, за участі голови Сумської ОДА Володимира Шульги, голови Сумської обласної ради Миколи Клочка, першого заступника голови Сумської ОДА Віктора Чернявського, голів райдержадміністрацій та їх заступників, а також районних, сільських і селищних голів Сумської області, відбулась нарада з питань кризового стану постачання природного газу в області на опалювальний період 2014-2015 років.

Про суспільно-політичний стан в Україні та області проінформував голова Сумської облдержадміністрації Володимир Шульга. Окреслено та проаналізовано останні події, які відбувалися в державі, обговорено актуальні питання, що потребують першочергового вирішення.

З питанням щодо кризового стану постачання природного газу в опалювальний період 2014-2015 років виступив перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Чернявський. Розглянуто ряд заходів, спрямованих на вирішення проблеми.

В заключній частині заходу учасники відвідали виставку з питань енергозбереження, яка відкрилась 7 серпня поточного року в торгово-промисловій палаті міста Суми по вулиці Іллінській 7а. На території виставкового комплексу розглянуто питання сільських та селищних рад, які необхідно вирішувати через регіональне відділення ВАССРУ.

За результатами наради керівництвом області надано ряд доручень, які направлено відповідним органам влади. Обговорено подальші напрямки роботи обласних, районних, сільських та селищних рад і адміністрацій.

В зазначених заходах взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської  районної державної адміністрації Віктор Тимошенко і Дубов’язівський селищний голова, голова асоціації сільських, селищних рад у Конотопському районі Тамара Марусиченко.

 Image

 Image

 Image

Перейти до вмісту