Новини

Відбулась науково-практична конференція

Image6 серпня 2014 року науковими співробітниками Об’єднання аграріїв України, за участі голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської районної державної адміністрації Віктора Тимошенка, першого заступника голови Конотопської РДА Миколи Горбенка, селищних та сільських голів, підприємців, що здійснюють свою діяльність по виробництву сільськогосподарської продукції, завідуючих секторів захисту рослин, лікарів, представників ЗМІ, структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, проведено науково-практичну конференцію з питань вирощування та переробки екологічно чистої продукції, яка відбулась у великому залі Конотопської райдержадміністрації.

Головна тема конференції – моделювання позитивних подій розвитку господарств з вирощення та переробки екологічно-чистої продукції в Конотопському районі Сумської області.

Досвідом по вирощуванню екологічно-чистої продукції в Конотопському районі поділився перший заступник голови РДА Микола Горбенко.

Представники Об’єднання аграріїв виступили з питаннями щодо важливості вирощування екологічно-чистої продукції та моделювання позитивних подій розвитку АПК в Сумській області.

Заслухано виступи завідуючих сектору рослин з питань основних напрямків екологізації захисту плодових і ягідних культур від хвороб, особливостей переробки плодово-ягідної продукції в умовах приватного сектору.

Обговорено питання щодо особливостей розвитку аграрного та виробничого сектору Конотопського району, створення нової реальності на аграрному ринку України засобами масової інформації, вислухано доповідь лікарів на тему „Збереження здоров’я людини – нагальна необхідність сучасності”.

            В ході науково-практичної конференції учасниками заходу обговорено усі питання, винесено настанови щодо вживання відповідних заходів. Очільники району подякували всім присутнім за зустріч, а також за знаходження спільної мови у обговоренні проблемних питань.

Перейти до вмісту