Новини

Засідання постійної комісії Конотопської районної ради

Image20 червня 2014 року у Конотопській районній раді відбулось засідання постійної  комісії, мандатної, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, охорони громадського порядку, захисту прав і законних інтересів громадян та контролю за приватизацією комунальної власності, на якому розглянуті питання, які вносяться на розгляд 42 сесії районної ради 6 скликання, яка відповідно до розпорядження голови районної ради, відбудеться 27 червня.

На засіданні було обговорено такі питання: про розгляд листа Соснівської сільської ради, щодо зміни назви населеного пункта, про внесення змін та доповнень до Регламенту Конотопської районної ради, про розгляд клопотання територіального управління Державної судової адміністрації України в Сумській обасті, щодо внесення змін до складу присяжних, та про  план  роботи   постійної  комісії  на  2  півріччя  2014  року. 

В ході обговорення було вирішено питання, про перейменування селища Шевченківське на село Заводи, за рішенням комісії повернуто на доопрацювання. Усі інші питання вирішені позитивно та виносяться на розгляд чергової сесії для затвердження.

  Image

  Image

  Image

  Image

  Image

 

Перейти до вмісту