Новини

Із сесії Сумської обласної ради

Image20 червня 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук і голова  районної державної адміністрації Віктор Тимошенко взяли участь у засіданні 35 сесії обласної ради шостого скликання. Її провів очільник обласних депутатів Микола Клочко.

Голова обласної ради привітав новообраного депутата Олександра Лугового, який був обраний до обласної ради по 14 виборчому округу Конотопського району, та вручив йому посвідчення і нагрудний знак.

           На розгляд сесії виносився звіт про виконання обласного бюджету області за І квартал 2014 року. Унесено зміни до рішення обласної ради 28 березня 2014 року «Про заходи щодо економного і раціонального витрачання коштів обласного бюджету». Були внесені зміни до програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2014 рік та до Обласної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2011 – 2014 роки, до Регіональної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014 – 2018 роки, до обласної програми соціального захисту населення на 2013 – 2016 роки, затвердили кошторис витрат та план природоохоронних заходів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2014 рік. Було розглянуто низку інших майнових та кадрових питань.

Image

 Image

 Image

 Image

Image

 

Перейти до вмісту