Новини

Привітали працівників водного господарства

ImageУказом Президента України №226 від 18 березня 2003 року в нашій державі установлене професійне свято – День працівників водного господарства, яке відзначається в першу неділю червня.

Водне господарство України тісно пов’язане з усіма галузями економіки і впливає на розвиток і розміщення продуктивних сил.

Конотопське міжрайонне управління водного господарства обслуговує 4 адміністративні райони області – Конотопський, Роменський, Липоводолинський, Недригайлівський. В зоні діяльності знаходиться 516 річок загальною довжиною 2357 км, в т.ч. річки, що відносяться до середніх – Сейм, Хорол, Сула. 11 водосховищ площею 1383 га та об’ємом 33,41 млн. м3, в тому числі Карабутівське площа якого 502 га, об’єм 12,98 млн. м3 та 713 ставків площею 2614 га, об’ємом 30 млн.м3.

На балансі управління знаходиться 362,2 км. каналів, із них 155 км. це малі ріки на яких здійснюється регулювання.

Від депутатського корпусу та від себе особисто працівників водного господарства привітав голова районної ради Анатолій Боярчук, подякував за їх благородну і нелегку працю, побажав всім міцного здоров’я, сил та оптимізму у вирішенні будь-яких завдань та мирного неба.

         З цієї нагоди кращих працівників галузі нагородили грамотами. Зокрема грамотою міжрайонного управління водних ресурсів за багаторічну і сумлінну працю, відданість дорученій праці відзначили ремонтувальника руслового Конотопської дільниці, депутата районної ради Г.А.Гуторку. Грамоти від районної державної адміністрації і районної ради отримали головний механік Дмитро Мартиненко, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва Конотопської дільниці Євгеній Олех, ремонтувальник руслового Конотопської дільниці Микола Скорик. 

         Директор підприємства В.М.Омельченко зазначив, що поставлені перед колективом завдання виконуються в повному обсязі. За результатами роботи за 2013 рік управління визнано переможцем в конкурсі «Господар року», що проводиться серед водогосподарських організацій області. В цьому заслуга колективу і кожного працівника окремо та відзначив працівників, які цінують і поважають свою справу нагородив грамотами та подяками міжрайонного управління водного господарства, Державного агентства водних ресурсів, Державного водного агентства, Сумського обласного управління водних ресурсів.

         Також було розглянуто питання про виконання норм і положень колективного договору за минулий рік та його продовження.

Image

Image

 

Перейти до вмісту