Новини

Губернатором Сумщини призначено Володимира Шульгу

Image3 березня 2014 року очільник головного органу місцевого самоврядування Сумщини Микола Клочко представив громадськості краю новопризначеного голову Сумської обласної державної адміністрації Володимира Шульгу.

Указ про його призначення №220/2014 був підписаний в.о. Президента України Олександром Турчиновим 2 березня 2014 року.

Микола Клочко від імені депутатського корпусу обласної ради та усіх органів місцевого самоврядування Сумщини привітав голову ОДА з призначенням.

У своєму зверненні до присутніх голів районів, керівників обласних установ та відомств Володимир Шульга запевнив, що готовий і морально, і психологічно у цей складний для країни час очолити обласну державну адміністрацію. Він заявив, що бере відповідальність за керівництво Сумщиною, тож закликав зберігати спокій, не допускати дестабілізації ситуації на кордоні, переглянути всі галузеві програми задля економії коштів. За його твердженням, головними завданнями на сьогодні є забезпечення заробітною платою працівників усіх установ області, стабільна робота всіх служб життєзабезпечення Сумщини. Новопризначений губернатор пообіцяв стабільно працювати, втримати область цілісною і вивести її у кращі серед регіонів України.

 Image

Image 

Перейти до вмісту